Profiteer nu van een gratis
koffiemachine in bruikleen
op het werk (op=op)

koffieapparaten-alledrie-zwart

Wil je besparen op je koffiekosten
(maar niet op de smaak)?

Boyz & Beans heeft een brede keuze aan koffieautomaten en koffieautomaat bonen. Ben je op zoek naar een voordelige oplossing voor koffie op je werk of voor koffie op kantoor? Wij hebben een sterke actie: een gratis koffiemachine. Top automaten waarmee je bespaart op de koffiekosten op je kantoor, magazijn, winkel, restaurant, grand café of sportclub. Tijdelijk bieden we top A-merk koffieautomaten aan die je in bruikleen mag gebruiken. Voor de horeca hebben wij een selectie top koffiemachines en barbenodigdheden waarmee je ook thee en chocolademelk kunt maken. Voor koffie op het werk wil je de juiste balans tussen smaak en kosten. Onze voordeelkoffie wordt in Nederland gebrand. Deze koffiebonen in combinatie met zo’n gratis koffieautomaat draagt bij aan tevreden werknemers en aan een positieve besparing van de kosten. Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een koffieautomaat zakelijk te gebruiken?

Profiteer nu van een gratis koffiemachine in bruikleen op het werk

Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden. Vul dit formulier in en wij bellen je binnen één werkdag met een passend advies.

De voordelen van Boyz & Beans

  • Onze koffie is Fairtrade en we zijn aangesloten bij de Rainforest Alliance
  • De beste kwaliteit koffie tegen een scherpe prijs
  • Onze koffie wordt gebrand in Nederland
  • Keuze uit drie melanges
  • Wij werken uitsluitend met A-merken koffiemachines
  • Kosten besparen vanaf 4 werknemers
  • Machines snel geleverd met persoonlijk advies
  • Geen installatiekosten
  • Eigen servicedienst
rainforrest-alliance-certified-150×150

Rainforest Alliance

Onze koffie is afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages die de natuur helpen beschermen en bijdragen aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren.

fair-trade-label

Fairtrade

Onze koffie heeft ook Fairtrade gecertificeerde. Fairtrade betekent betere handelsvoorwaarden voor boeren in ontwikkelingslanden. Zo kunnen zij investeren in hun bedrijf en leefomstandigheden voor een duurzame toekomst.

engin-akyurt-v451w-shq5k-unsplash
packshots-boyzbeans
Neem contact met ons op

Op dit moment zijn we helaas niet in staat met u te spreken. Stuur ons een email en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

0

Begin met typen en druk enter om te zoeken