Onze koffie melanges

Boyz&Beans biedt koffie in drie verschillende melanges. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze worden gebrand van de allerbeste bonen. Maar omdat smaken nou eenmaal verschillen en we graag iedereen het ideale kopje koffie willen bieden, hebben we onderscheid gemaakt in samenstelling en branding.

Boyz & Beans - Classico Roast

Classico Roast

Door Arabica en Robusta koffiebonen langzaam te roosteren, ontstaat een melange met een krachtige, volle smaak en een lange pittige afdronk. Koffie zoals veel mensen die op z’n lekkerst vinden, herkenbaar in smaak en aroma en van de hoogste kwaliteit.

Boyz & Beans - Classico Roast

Perfecto Roast

Bonen voor de koffieliefhebber met lef. De koffie heeft een volle smaak, rond en robuust. Je proeft tinten van citrusfruit en chocolade. De melange is samengesteld uit koffiebonen uit Brazilië, Honduras en Ethiopië, wat een complexe, volle smaak geeft, die ook goed overeind blijft in de koffievarianten met melk.

Boyz & Beans - Classico Roast

Espresso Roast

Het fundament van deze melange bestaat uit Braziliaanse koffiebonen. Mild van smaak, laag in de zuren en een nootachtig accent. Bonen met een vol aroma en een romige, bijna boterachtige afdronk. De koffiebonen uit Honduras en Ethiopië die eraan zijn toegevoegd, geven het melange een frisse twist van citrusvruchten en ander tropisch fruit.

Koffievarianten

De verschillende melanges zijn niet alleen verkrijgbaar in zakken met bonen, maar ook te bestellen als Instant Coffee of Freshbrew Coffee.

Meer weten over onze verschillende koffiemelanges en andere producten? Kijk dan hier voor het complete aanbod of bel 085 – 90 20 638.

Neem contact met ons op

Op dit moment zijn we helaas niet in staat met u te spreken. Stuur ons een email en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

0

Begin met typen en druk enter om te zoeken