Kunnen wij u helpen?

Vragen over koffieproducten en Boyz&Beans

Bij Boyz&Beans staan we dagelijks voor je klaar om je persoonlijk te helpen met je vragen over koffie en aanverwante producten. Maar we weten ook dat het handig is om een aantal vragen te behandelen op de website. Vandaar dat we bij Boyz&Beans een pagina hebben ingericht met veel gestelde vragen.

Welke producten kan ik online kopen

Boyz&Beans verkoopt online koffie, thee, chocolademelk en aanverwante producten. Hierbij kunt u denken aan suiker, creamer, soepen, lepeltjes, koekjes en reinigingsproducten.

In welke verpakkingen levert Boyz&Beans de koffie

We verkopen koffie in verpakkingen van 500 gram en 750 gram. Per product staat vermeld in welke hoeveelheid het verkrijgbaar is.

Hoe kan ik koffie het best bewaren

De koffiebonen van Boyz&Beans worden geleverd in zachte vershoudverpakking. Het ventiel zorgt ervoor dat een eventueel teveel aan CO2 dat vrijkomt bij het branden, toch kan ontsnappen zonder dat er zuurstof bij de bonen kan komen. Ondanks de zorgvuldige bereiding en verpakking, is het raadzaam koffiebonen niet langer dan een half jaar te bewaren en bij voorkeur op een droge, gekoelde plaats.

Wanneer worden mijn bestelde producten geleverd?

Zodra u een bestelling doet, gaan wij voor u aan het werk. Wij streven ernaar om bestellingen die voor 15.00 uur binnenkomen, de volgende werkdag te bezorgen.

Welke certificeringen hebben jullie?

Rainforrest Aalliance Certified

De koffie van Boyz&Beans is van een uitstekende kwaliteit en afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze plantages helpen de natuur te beschermen en dragen positief bij aan het verbeteren van de leef- en werkomstandig- heden van de lokale boeren. Zie www.rainforest-alliance.org

 

Fairtrade

Fairtrade betekent betere handelsvoorwaarden voor boeren in ontwikkelingslanden. Zo kunnen zij investeren in hun bedrijf en leefomstandigheden voor een duurzame toekomst.

Waarom zit er een ventiel op de Boyz&Beans koffieverpakking?

In de koffieverpakkingen van Boyz & Beans zit een ventiel. Door dit ventiel kunnen gassen ontsnappen die er tijdens de productie in zijn gekomen. Na het branden van de koffie wordt deze zo snel mogelijk verpakt. Hierdoor kunnen er gassen meekomen in de verpakking. Dankzij het ventiel ontsnappen deze gassen. Het ventiel heeft een eenzijdige werking: er kan wel lucht ontsnappen uit het pak, maar er kan geen lucht in het pak komen. Hierdoor blijft de koffie dus extra vers.

Tip

Staat je vraag er niet bij of wil je meer weten? Bel ons dan op 085 – 90 20 638 of stuur een bericht naar info@boyzenbeans.nl

Neem contact met ons op

Op dit moment zijn we helaas niet in staat met u te spreken. Stuur ons een email en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

0

Begin met typen en druk enter om te zoeken